Profhilo-Turku


Palkittu Profhilo®-hoito on uusimpia ei-kirurgisia kasvojen kohotus hoitoja. 


Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta ja ikääntymismuutoksia. Injektion jälkeen aine levittyy tasaisesti ihon sisällä ja hyaluronihappoa vapautuu tasaisesti ja kollageenin ja elastiinin muodostuminen lisääntyy. Iho näyttää nuoremmalta ja hehkuvalta. Ihon sävy palautuu terveemmän näköiseksi ja kasvojen iho näyttää kiinteämmältä ja "kohonneemmalta".


Profhilo-hoito takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. Profhilo on palkittu useita vuosia peräkkäin vuoden parhaana anti-aging hoitona. 


Kasvojen alueella hoito tehdään siten, että ainetta injektoidaan viiteen huolella valittuun pisteeseen molemmin puolin alakasvoja. 


Hoidosta toipuminen on erittäin nopeaa ja hoitoa onkin kutsuttu ns. lounastuntihoidoksi.


Profhilo-hoito on erittäin turvallinen, jos pistostekniikka on oikea, paikallisia haittavaikutuksia, kuten mustelmia, on kuitenkin kuvattu tutkimuksissa.


Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joilla ei ole hoidolle vasta-aiheita (kts alla). Eniten hoidosta hyötyvät yli 30-vuotiaat, joilla alkaa olla ensimmäiset ikääntymisen merkit kasvoilla havaittavissa. 


Hoidon vasta-aiheet:

-Marevan tai muu verenohennuslääkitys

-allergia hyaluronihapolle

-kasvojen alueen infektio

-raskaus tai imetys

-juuri tehty lasertoimenpide hoidettavalla alueella


Hoidon jälkeen ei suositella liikuntaa 24 tuntiin, ei saunaa tai suoraa auringonpaistetta parina päivänä. Myöskään hoidettua ihoaluetta ei tulisi kosketella ja makuuasentoa tulisi välttää 4 tunnin ajan hoidosta. Muita kosmeettisia/esteettisiä hoitoja tulisi välttää 48 tunnin ajan hoidosta.


Hoitoa suositellaan kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein ja jatkossa riittää yksi hoito 9-12kk välein.

Varaa aika

Botox-hoitoon, Täyteainehoitoon, Kemialliseen kuorintaan tai Profhiloon Turussa netissä helposti

Osoite:

Kauneushoitola Ihanan tiloissa

Kristiinankatu 4, 20100 Turku

Puhelin: 045-1066 101

sari.makkonen@medical-skin-clinic.com