Micro Botox

Micro Botox hoidossa botoxia injisoidaan pinnallisemmin kuin perinteisessä botox hoidossa. Myös botox annos on pienempi. Näin kasvojen alueen syvät lihakset toimivat hoidon jälkeen ja ilmeily ei esty. Ihosta tulee heleä ja kirkas ja pinnalliset juonteet tasoittuvat. Myös laajentuneet ihohuokoset pienenevät. Hoito vaikuttaa myös talin tuotantoon ja ihon rasvoittuminen vähenee. Laimean botoxin kanssa ihoon voidaan samalla injisoida kevyttä hyaluronihappoa ja muita tehoaineita, jotka lisäävät hoidon tehokkuutta.

Hoidolla voidaan käsitellä koko kasvojen alue tai sitten eri alueita kasvoista. Lisäksi kaulan ja rintakehän alue voidaan hoitaa micro botoxin avulla.

Ennen toimenpidettä iho voidaan tarvittaessa puuduttaa voiteen avulla mutta hoidossa käytettävä tekniikka ja mesoterapialaite tekevät hoidosta yleensä hyvin siedetyn.

Toimenpiteen jälkeen tulisi välttää saunaa ja auringon ottoa noin viikon verran. Lisäksi voimakas fyysinen rasitus ei ole suositeltavaa vuorokauden ajan hoidosta. Samoin meikkaaminen ei suositeltavaa hoidon jälkeen.

Hoito ei sovi raskaana oleville tai jos imetät. Lisäksi jos olet saanut allergisen reaktion Botoxista joskus niin hoito on vasta-aiheinen. Lisäksi eräät hermostolliset tai lihas sairaudet saattavat olla este hoidolle. Jos iholla on infektio niin hoitoa tulee myös siirtää.

Ennen hoitoon tuloa olisi hyvä välttää Buranaa, kalanmaksaöljykapseleita tai aspiriinia vajaan viikon verran.

Hoidosta toipuminen on nopeaa ja hoidon jälkeinen ihon punoitus laskee yleensä muutamassa tunnissa.

Hoidon vaikutus kestää 4-8 kuukauden ajan.