Biorevitalisaatio (Skin booster)

Kirjoita alaotsikko tähän

Skin Booster hoidossa ihon sisään viedään neulan avulla kevyttä hyaluronihappoa ja lisäksi vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Hoidon seurauksena iho on kimmoisampi ja nuorekkaampi sekä monien mielestä myös hehkuva. Myös juonteet madaltuvat hoidon myötä.

Jo yksikin hoito kerta riittää saamaan aikaan näkyviä tuloksia mutta pitkäkestoisempi ja merkittävämpi  tulos saadaan aikaan sarjahoidolla, jolloin tehdään 3 hoitoa yhden kuukauden välein.

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti, ja se sopii kaiken ikäisille ja eri ihotyypeille, kuten ikääntyneelle harmaalle iholle (parantaa ihon sävyä ja tasoittaa juonteita), kuivalle iholle (kosteuttaa tehokkaasti), pigmenttiläiskistä kärsiville.

Ennen hoitoa vältä buranaa ja muita tulehduskipulääkkeitä (verenvuoto, mustelmataipumus vähäisempää) ja tule mielellään meikittömänä hoitoon.


Vasta-aiheet:

-kasvojen alueen infektio

-aktiivinen huuliherpes

-aknelääkitys

-allergia

-raskaus tai imetys


Hoidosta toipuminen on nopeaa yleisesti. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hetken mutta on yleensä rauhoittunut seuraavaan päivään mennessä. Meikata voi heti seuraavana päivänä. Mustelmat ovat myös mahdollisia mutta paranevat nopeasti.